Coopop Rugged 45 km/h

Coopop Rugged 45 km/h

Rugged on karkeakuvioisilla renkailla varustettu sähköskootteri, joka soveltuu sekä kaupunkiin että maastoon. Tyylikkäissä Coopop-sähköskoottereissa on laadukas LG:n tai Samsungin litiumakku ja huoltovapaa hiiliharjaton napamoottori. Yhdellä latauksella voit ajaa yli 50 km, ja matala painopiste tekee ajamisesta helppoa. Turvallisuutta lisäävät tehokkaat LED-ajovalot ja 180 mm levyjarrut. Varashälytin ja kevyt alumiinirunko takaavat mukavuuden ja turvallisuuden.

2190,00 

Tuotenumero coopop rugged 45 Kategoriat , Avainsana

Tuotekuvaus

Kesän viihdyttävin sähkömopo!

Seikkailuja rakastava Rugged, varustettuna karkeakuvioisilla renkailla, viihtyy niin kaupungin kaduilla kuin epätasaisemmissakin maastoissa. Tyylikkäissä Coopop-sähköskoottereissa on laadukas LG:n tai Samsungin litiumakku. Moottorina toimii huoltovapaa hiiliharjaton napamoottori.

Yhdellä latauksella voi ajaa jopa yli 50 kilometriä. Toimintasäde vaihtelee kuljettajan painon, ilman lämpötilan ja ajo-olosuhteiden mukaan.

Akku on sijoitettu alas jalkatilaan lukittavaan akkukoteloon, mikä tuo matalan painopisteen ja tekee ajamisesta helppoa. Tämä tekee sähköskootterista erityisen sopivan myös pienemmille kuljettajille. Akku on helppo irrottaa latausta tai säilytystä varten, ja skootterista löytyy latauspistoke, jonka avulla akku voidaan ladata irrottamatta sitä.

Turvallisuutta lisäävät tehokkaat LED-ajovalot, jotka takaavat näkyvyyden muille tienkäyttäjille. Käytettävissä ovat päiväajovalots sekä pitkät ja lyhyet ajovalot. Lisäksi skootterissa on tehokkaat 180 mm levyjarrut sekä edessä että takana.

Laite on varustettu varashälyttimellä, joka aktivoituu ja alkaa hälyttää äänekkäästi lukiten samalla takarenkaan, mikä vaikeuttaa laitteen siirtämistä. Alumiininen putkirunko on kevyt ja kestävä. Istuinkorkeus Coopopissa on 720 mm, ja pitkä sekä pehmeä satula tarjoaa ergonomisen ajoasennon kaiken pituisille kuljettajille.

Coopop Rugged 45 km/h rekisteröidään mopoksi. Ruggedista on saatavilla myös kevyt sähköajoneuvo -versio.

Tekniset tiedot

Paino 52 kg (kilogramma)
Mitat 138 × 64,3 × 102 cm (senttimetri)
Moottori

Sähkömoottori

Jatkuva teho

Kevyt versio 1000 W, Rekisteröitävä versio (mopo) 1200 W

Akku

LG/Samsung lithium-ion 48 V 26 Ah, pikalukituksella irroitettava

Akun paino

6 kg

Latausaika

6 h

Huippunopeus

25 km/h, 45 km/h

Toimintasäde

50 km

Istuinkorkeus

72 cm

Kantavuus

max. 136 kg

Paino ilman akkua

46 kg

Runko

Alumiiniputki

Runko

Alumiiniputki

Etuvalo

LED

Käynnistys

Avaimeton

Varashälytin

Aktivoituu lukituksen yhteydessä kaukosäätimestä

Takuu

2 vuotta

Värit

Khaki, Limenvihreä, Musta, Oranssi, Tummanvihreä, Vaaleansininen, Valkoinen

Varaa huolto

Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvitusviestin. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Laitteen tiedot