Segway Snarler AT5 S NAKED (T3B)

Segway Snarler AT5 S NAKED (T3B)

Segway Snarler on perinteinen tanko-ohjattava traktorimönkijä, joka sopii erinomaisesti sekä huvi- että hyötykäyttöön. Snarlerista on saatavilla nyt uusi kompaktimpi AT5-malli, sekä järeämpi AT6-malli. Molemmista malleista on saatavilla myös ohjaustehostimellinen versio.

5890,00 

Tuotenumero Segway Snarler AT5 S NAKED Kategoriat , , Avainsana

Tuotekuvaus

SEGWAY SNARLER AT5 – HUIPPULAADUKAS KEVYT TRAKTORIMÖNKIJÄ

Segway Snarler AT5 on täydellinen valinta seikkailuja etsiville käyttäjille, tarjoten erinomaisen luotettavuuden ja kestävyyden vaativissakin olosuhteissa. Helppokäyttöisyys ja ketterä, kompakti rakenne tekevät Snarler AT5 ihanteellisen ajoneuvon kaikentasoisille kuljettajille.

TEHOKAS MOOTTORI

Snarler AT5 -mönkijässä on tehokas 499-kuutioinen yksisylinterinen DOHC-moottori, joka tuottaa 39 hevosvoimaa. Se kiihtyy 0–60 km/h vain 4,6 sekunnissa, mikä on poikkeuksellisen nopeaa tälle luokalle. Mönkijässä on erinomaiset maasto-ominaisuudet, ja se pystyy nousemaan jopa 39 asteen rinteissä. Säädettävä ohjaustehostin, jossa on kolme asetusta eri maasto-olosuhteisiin, ja tehokkaat levyjarrut takaavat hallittavuuden ja turvallisuuden. Segway lupaa Snarler AT5 jopa 600 kg vetokyvyn.

ÄLYKKÄÄT OMINAISUUDET

Segway-sovelluksen avulla voit seurata mönkijän reaaliaikaisia tietoja, kuten sijaintia, mittarilukemaa ja polttoaineen määrää. Sovellus toimii myös ajopäiväkirjana ja näyttää ajetut reitit kartalla. Voit myös aktivoida avaimettoman käynnistyksen (Airlock), jolloin virta-avainta ei tarvita – riittää, että puhelin on mönkijän lähellä. Lisäksi käytössäsi on varashälytin ja muut turvaominaisuudet. Lue lisää täältä.

VIIMEISTELTY DESIGN

Snarler AT5 -mönkijä erottuu laadukkailla yksityiskohdillaan ja lihaksikkaalla muotoilullaan. Sen etuosaa hallitsevat suuret keskisäleikön sivuilla olevat viirumaiset ja erittäin tehokkaat LED-ajovalot.

MONIKÄYTTÖINEN TRAKTORIMÖNKIJÄ

Kevyt ja kompakti Snarler AT5 -mönkijä on monipuolinen työväline erilaisiin tilanteisiin ja liikenteeseen. Tutustu tarkemmin Segway-mönkijän käyttömahdollisuuksiin täältä.

Tekniset tiedot

Paino 360 kg (kilogramma)
Mitat 216 × 118 × 123 cm (senttimetri)
Moottori

1-sylinteri DOCH, 4-tahti, 499 cmm³

Maksimiteho

39 hv

Maksimivääntö

44 Nm

Vetotapa

Kytkettävä neliveto, kytkettävä tasauspyörästönlukko

Ohjaustehostin (EPS)

Ei

Tasauspyörästö

Edessä

Akseliväli

1300 mm

Maavara

255 mm

Kuormauskyky (edessä/takana)

40 / 60 kg

Kokonaiskantavuus

185 kg

Vetokyky

612 kg

Iskunvaimennus

Öljyiskunvaimentimet

Joustovara (edessä/takana)

180 / 200 mm

Renkaat ja vanteet

12" teräsvanne, 24" renkaat

Jarrut

Hydrauliset

Tavarateline

Vakiona edessä ja takana

Vinssi

Vakiona, 2500 lbs

Valot

LED-ajovalot

Istuin

Lyhyt 2-paikkainen

Värit

Radical Orange, Truetimber Prairie Camo, Gray Black

Varaa huolto

Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvitusviestin. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Laitteen tiedot